Activitats

2023

Xerrada que farà l’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l'Ebre, aquest 27 de maig a l’Ajuntament  EMD de Jesús.

A càrrec de la psicòloga Lidia Arroyo (psicopedagoga, logopeda i docent universitària. Especialista en trastorns del Neurodesenvolupament i Assetjament escolar) i  parlarà sobre Autisme i Adolescència.

(Tertúlia gratuïta i oberta a tothom).

Esteu tots convidats.

Per reservar plaça, envieu correu a comunicacio@ateate.cat dient qui sou i quantes places necessiteu. L'associació ATEATE us espera!


EXPOSICIÓ ITINERANT "PESSIGOLLES"


Dintre de les activitats del projecte "Biblioteques i Salut Mental" està la exposició itinerant "Pessigolles, Catàleg d'Emocions i Sentiments". 

Aquesta exposició vol mostrar en forma de catàleg, els sentiments i les emocions més comuns entre persones: alegria, por, ràbia, neguit... i la manera com es reflecteixen en un seguit de contes i novel.les per a infants i joves.

 

Aquesta exposició estarà a les diferents biblioteques de les TTEE, i es faran visites concertades amb els centres educatius, dinamitzades pels bibliotecaris / bibliotecàries l'acompanyament d'algun membre de la TSMTE a l'activitat, contextualitzant just aquesta col.laboració de la TSMTE amb biblioteques en l'objectiu de sensibilització i lluita contra l'estigma que estem portant a terme.


Aquest mes de Maig l'exposició està a la Biblioteca de Deltebre


Dijous 18 de Maig 15-16h Alumnat 4rt ESO


Dilluns 22 de Maig 9h-10h Alumnat 3er ESO


Dimecres 24 de Maig 15h-16h Alumnat 3er ESO


Dimecres 31 de Maig 15h-16h Alumnat 4rt ESO

2018 - 2019

Diptic.pdf

2017

Nota_de_premsa_Dia_Mundial_Salut_Mental_TE_1.pdf
20171027_xerrades_sanitaries_trastorn_alimentari.pdf